Mötet 27/1-09

Vi tog saken i egna händer och ordnade ett möte.Ett möte där bara vi ungdomar träffades och diskuterarade ihop oss innan mötet med de vuxna i "stora" Tam-Tam. Det var dags att verkligen sätta igång på allvar , det kändes som att hela "föreningens grejen" började rinna ut i sanden men nu är vi igång.Vi ungdomar kan också!

1.Närvarande:Michelle, Amanda, Agnes, Filip, Matilda, Malin, Ella, Pernilla.
 
2. Vi går igenom protokollet från förra mötet 8/12-08
 
3. Vi ska fixa ett konto där vi kan sätta in medlemsavgifter och de pengar vi samlar in. Matilda ska fråga Pelle om organisationsnummer för att kunna starta kontot. Kassörerna (Filip och Malin) ska ha ansvar för kontot. Man får överföra sin medlemsavgift till kontot, om man inte kan det så får man betala kontant till Malin.
 
4. Vi pratar om att skaffa en blogg där vi kan skriva när nästa möte är och skriva protokollen.(Startad! :)
Vi ska även göra en egen mejl adress för föreningen.

5. Vi ska börja med att göra alfabet och gångertabell till skolan i Sokodé. Vi bestämmer att vi ska träffas på Vivallaskolan och göra det tillsammans. Matilda ska höra med Pelle när det passar och det får bli vårt nästa möte.
 
6. Vi pratar om att gå runt med bössor för att samla in pengar. Antingen söker vi tillstånd direkt hos polisen eller så går vi via röda korset. Matilda och Amanda ska gå och prata med dem på röda korset. I bästa fall kan vi fixa bössorna redan till helgen då det är hindersmässa.
 
 

Hej och välkommen till bloggen!


Vi är ett gäng ungdomar som är engagerade i föreningen Tam-Tam ungdom. Protokoll, info innan/efter möten kommer att publiceras.
Den här bloggen kommer  att fungera som en mötesplats för medlemmar där man kan ta del av ovanstående och massor med annat smått och gott :)
Tam-Tam's hemsida är länkad till höger,där kan du läsa mer om projektet.

En blogg  värd att följa!

/Tam-Tam's Ungdomar


RSS 2.0