Lite nytt ang. bloggen

Hej!

Jag la in en kalender precis över klockan så att vi lättare håller koll på viktigare möten och aktiviteter. Kan dock vara lite svårt att lägga in om man är ovan, men det är bara att säga till, så kan jag fixa det. Jag hoppas att det ska uppskattas ändå!


 

 

Jag kan också passa på och påminna att om ungefär en månad så är det 3 år sedan jag och lite annat folk åkte till Togo. Att tiden går så fort är helt otroligt. Tyvärr har jag inga bilder på den här datorn att dela med mig just nu, men jag hittade några på Tam-tams hemsida som får duga så länge. 

                                   
Bild 1066Bild 116


Är det någon mer än jag som är taggad på att åka tillbaka?!


höst 09, nutid och framåt

Efter inbjudan och påminnelser från tam-tam till oss ungdomar att komma på dagens möte har vi idag tisdag 22 sep träffats på vivallaskolan. Detta är vad som händer i höst!

- Ungdomar och vuxna från PASEORSC i Sokodé kommer i oktober till Sverige och Örebro för ett besök. Projektet på Wadköpings utbildningscenter (WUC) håller i hela grejen, men det finns några datum som är speciellt intressanta för oss alla i tamtam.
fred 16 okt: besökarna besöker vivallaskolan.
lörd 17 okt: en liten fest anordnas av wuc, vart och andra detaljer kommer senare.
tisd 20 okt: en träff med ungdomarna, mera detaljer sen.

Resa till togo som organisation med oss ungdomar planeras ske sen vår/sommar 2010. Det är aktuellt att kolla på bidragsökande från forumsyd och liknande! Vilket/vilka bidrag vi ska söka, hur många som åker och annat är ännu oklart, men om vi vill detta måste vi spotta i nävarna och engagera oss. Kolla på bidrag och ta med till mötet om två veckor!

-Flygbladsskiss! Har vi pratat om förut men nu får det hända. Skissa på ett informationsflygblad med text och bild om verksamheten, så får vi hjälp av de vuxna.

Stora tam-tam har möte varannan tisdag nu ett tag framåt, så förslagsvis går vi ungdomar som är intresserade på dessa möten för att få bästa hjälp. Tisdag 6 okt 18.00 på vivallaskolan, e-laget.

fråga om något är oklart! se även protokoll.

/Matilda

Hej!

Längesen man skrev nått här..kom knappt ihåg lösenordet!

Ska vi ses snart ? Vet inte ens om någon tittar in här men iallafall ,tänkte på att vi kan ha vårt första möte för i höst nu nästa vecka då TAM-TAM oxå har möte ?Bara så att vi kan samlas och se vart vi står (eller hur jag ska uttrycka mig)

Liten reminder när de öppna TAM-TAM mötena är:

Tisdagen 8 september (vecka 37)
Tisdagen 22 september (vecka 39)
Tisdagen 6 oktober (vecka 41)
Tisdagen 20 oktober (vecka 43)


Alla är kl.18.00 på vivallaschool.

Om nån ser det här innan nästa vecka - let me know ,så kan vi "hjälpas åt" att få tag i alla så det blir nått? Intresset finns väl kvar!? :D Jag är alltid taggad!

Om tisdag 8sept inte passar kanske ni har andra förslag på när vi kan ha ett möte?

Ha det !

/Michelle


RSS 2.0