höst 09, nutid och framåt

Efter inbjudan och påminnelser från tam-tam till oss ungdomar att komma på dagens möte har vi idag tisdag 22 sep träffats på vivallaskolan. Detta är vad som händer i höst!

- Ungdomar och vuxna från PASEORSC i Sokodé kommer i oktober till Sverige och Örebro för ett besök. Projektet på Wadköpings utbildningscenter (WUC) håller i hela grejen, men det finns några datum som är speciellt intressanta för oss alla i tamtam.
fred 16 okt: besökarna besöker vivallaskolan.
lörd 17 okt: en liten fest anordnas av wuc, vart och andra detaljer kommer senare.
tisd 20 okt: en träff med ungdomarna, mera detaljer sen.

Resa till togo som organisation med oss ungdomar planeras ske sen vår/sommar 2010. Det är aktuellt att kolla på bidragsökande från forumsyd och liknande! Vilket/vilka bidrag vi ska söka, hur många som åker och annat är ännu oklart, men om vi vill detta måste vi spotta i nävarna och engagera oss. Kolla på bidrag och ta med till mötet om två veckor!

-Flygbladsskiss! Har vi pratat om förut men nu får det hända. Skissa på ett informationsflygblad med text och bild om verksamheten, så får vi hjälp av de vuxna.

Stora tam-tam har möte varannan tisdag nu ett tag framåt, så förslagsvis går vi ungdomar som är intresserade på dessa möten för att få bästa hjälp. Tisdag 6 okt 18.00 på vivallaskolan, e-laget.

fråga om något är oklart! se även protokoll.

/Matilda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0