Mötet inställt.

Hej!
Lite sent ute kanske, men jag pratade som hastigast med Ouro igår, och vi kom överens om att det vore bäst om vi har mötet då så många som möjligt kan vara med. Så mötet på söndag är alltså inställt, och kommer antagligen att hållas efter påsk. Hopppas att det är okej, men det kändes som att det var det lättaste att göra. Lägger in mer information om det sen.

Vill också påminna om att medlemsavgiften borde betalas ganska så snart. Hoppas alla har kontonummret, annars är det bara att komentera, så lägger jag in det. För jag har det inte i huvudet just nu!

/ Malin

Redovisning söndag den 29/3

Hej.
Vi har fått en inbjudan till "togolesernas möte" på söndag den 29 mars då en redovisning med film,bild och snack lite kring förenigen och det sker.Är ni ett gäng som kan?Prata ihop er då! Jag kan inte komma för att jag är bortrest .Jag behöver ett besked innan veckans slut så att jag kan föra det vidare!

tjing / Michelle

Togomöte INSTÄLLT!

Hej!
Mötet imorgon är inställt för vår del och vår "redovisning" kommer ske någon annan gång när det finns mer tid.
Bössorna har kommit och de måste hämtas ut senast nästa vecka så pengarna behöver bli överförda till kontot.
Ha det bra! / Michelle

Togoles möte

Hej allesammans!
Årsmötet för togoleserna på söndag..hur ska vi göra?
Ouro ringde mig nyss och han har sagt till dem som ska komma att vi ska komma.Några av er kunde väl komma för jag vill inte gå dit själv!?? Det är iallafall bra om så många som möjligt kan komma.Vi behöver filmen som gjordes på resan "nr 1"  eller "nr 2" och kanske lite bilder.Sen ska vi prata om föreningen och vad vi har för ambitioner.Är det någon som slutar tidigt någon dag och kan dra till vivallskolan och ladda över filmen på ett usb eller nått?
Mötet är på söndag på vivallaskolan och vi ska vara där kl.11.30

Må bra! / Michelle

RSS 2.0